רולינו ונטו (לחמניות פיצה מוונציה) עם סלט עגבניות-בזיליקום
המתכון רולינו ונטו (לחמניות פיצה מוונציה) עם סלט עגבניות בזיליקום מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט סופר צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 50 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 1257 קלוריות. אם יש לכם בצל, עלי בזיליקום חתוכים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו פיצה עגבניות קלויה עם בזיליקום טרי ורוטב פיצה תוצרת בית, לזניה עגבניות-בזיליקום לחמניות, ו לחמניות פיצה עם בזיליקום, עגבניות מיובשות וחמאת שום (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הבצק, בקערה גדולה, מפזרים שמרים מעל 1 כוס חם (על 11
בואו לעמוד עד שמרים הוא מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים 2 1/2 כוסות קמח ומלח; להכות עם מערבל על מהירות נמוכה עד משולב, ואז על מהירות בינונית גבוהה עד הבצק הוא נמתח, על 3 דקות.
אם באמצעות וו בצק, להכות על מהירות גבוהה עד הבצק הוא חלק וגמיש, על 5 דקות. אם הבצק עדיין דביק, להכות יותר קמח, 1 כף בכל פעם.
אם לישה ביד, לגרד בצק על לוח מקומח קלות. ללוש עד חלקה, קפיצי, וכבר לא דביק, על 10 דקות.
מוסיפים קמח לפי הצורך כדי למנוע דבק.
מחלקים בצק לשניים ומעצבים כל חצי לכדור. להגדיר כדורים על משטח מקומח קלות במקום חם לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף.
תן לעלות עד הוכפל בגודל, 45 דקות עד 1 שעה.
בינתיים, לעשות מילוי: במחבת 10 עד 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה, מערבבים בצל ב 1 כף שמן זית לעתים קרובות עד צולע ומתחיל חום, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים רדיקיו ומערבבים לעתים קרובות עד צולע ומתחיל חום, 5 עד 7 דקות. מערבבים ביין ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התאדה, 10 עד 12 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
בואו להתקרר לפחות 20 דקות.
אגרוף כל כדור בצק למטה ללוש קלות לגרש אוויר. על משטח מקומח קל, עם מערוך מקורפל קל, לגלגל כל כדור לתוך סיבוב 10-11 אינץ'.
מפזרים חצי המוצרלה מעל מחצית מכל סיבוב, עד בתוך 1 אינץ ' של קצה; גבינה העליון באותה מידה עם תערובת radicchio. מקפלים את המחצית החשופה של כל בצק עגול מעל מילוי, יישור קצוות; קמצוץ קצוות לאטום. החל בקיפול, לגלגל כל פיצה לתוך יומן הדוק; צביטה יומן מסתיים יחד כדי לאטום.
יומני העברה, התפר למטה, לגיליון אפייה 12 על 15 אינץ', בעיצוב לחצי טבעות בגודל שווה וריווח לפחות 3 אינץ ' זה מזה.
אופים בתנור רגיל או הסעה 425 עד חום זהוב, 25 עד 30 דקות.
בינתיים, לעשות סלט: בקערה, לערבב עגבניות, בזיליקום, שום, הנותרים 2 כפות שמן זית; להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
עם שתי מריות רחבות, להעביר כל חצי טבעת ללוח או מגש מעוטר, התאמת מסתיים יחד כדי ליצור טבעת מלאה. באמצעות כף מחוררת, תלולית על 2 כוסות סלט עגבניות בזיליקום במרכז הטבעת; להגדיר קערה עם הסלט הנותר לצד לוח או מגש.
חותכים את טבעת פיצה לתוך 1 1/2-עד 2 אינץ סעיפים ומגישים עם סלט.
הערות: Sangiovese הוא משחק נהדר עבור מתאבן זה; נסה את Vandale