רומיין בגריל עם גבינה כחולה-ויניגרט בייקון
יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך בייקון, שמן זית, גבינה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו סלט רומיין בגריל עם בייקון וגבינה כחולה, סלט רומיין עם ויניגרט גבינה כחולה, ו לבבות רומיין עם ויניגרט גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל או מחבת גריל מקורה גבוה.
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה על חום גבוה.
מוסיפים את הבצל והבייקון ומבשלים עד שהבייקון פריך.
הסר את הבצל והבייקון מהמחבת.
מוסיף את חומץ בלסמי 1 כף שמן זית למחבת ולצמצם במשך 2 עד 3 דקות.
מברשת את רומיין עם הנותרים 2 כפות שמן זית.
מניחים על הגריל לחתוך בצד למטה במהירות לצרוב עד סימני גריל נראים לעין. תניח בצד. עבור כל מנה, מניחים חצי ראש של חתך רומיין בצד על צלחת ולטפטף את הרוטב בלסמי על גבי.
מפזרים גבינה כחולה ובייקון ובצל, ומקשטים בפלפל שחור סדוק. צילום: יונהי קים