רוסטביף מפולפל, רוטב, פודינג יורקשייר ורוטב חזרת
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: רוסטביף מפולפל עם מתכון רוטב חזרת, רוסטביף ופודינג יורקשייר, ו צלוי בשר בקר עם פודינג יורקשייר.
הוראות
שים את חזרת מגורר לתוך קערה עם חומץ, מיץ לימון, חרדל, מלח, פלפל, וסוכר. מקפלים את הקצפת ברכות, אבל לא overmix או זה יהיה קרדל. זה שומר במשך 2-3 ימים, אבל לכסות אותו בחוזקה כך שהוא לא להרים טעמים אחרים במקרר.
שעה בערך לפני שאתה מתכנן לבשל את הבשר, להבקיע את השומן בקלילות, לצחצח את פני השטח של הבשר עם שמן זית מעיל עם פלפל שחור סדוק טרי.
מניחים את הבשר במחבת צלייה, צד השומן למעלה, מפזרים מלח ים ומכניסים לתנור המחומם במלואו. צלי במשך 15 דקות, ואז להפחית את הטמפרטורה כדי 177°. כמו השומן הופך למטה זה יהיה להשרות את הבשר. לחשב את זמן הבישול לכל lb וצלי עד הבשר מבושל לטעמך.
הפוך את הבלילה לפודינג יורקשייר ולהשאיר לנוח במשך כשעה. הפוך את רוטב חזרת, לכסות ולקרר.
בדוק את הבשר על ידי לחיצה על משטח רזה: אם הבשר חוזר בקלות ומרגיש רך למדי, זה נדיר. לחלופין להשתמש מדחום בשר, אבל לא נותן לו לגעת בעצם, אחרת הקריאה תהיה לא מדויקת. (בשר בקר נדיר בטמפרטורה פנימית של 60°, בינוני ב158 ועשוי היטב ב167.)
כאשר הבשר מבושל, לאפשר לנוח על צלחת בתנור חם במשך 15-30 דקות לפני גילוף, בהתאם לגודל של הצלי. הטמפרטורה הפנימית תמשיך לעלות ככל 4-6F, כך להסיר את הצלי מהתנור בזמן שהוא עדיין מעט פחות לעשות ממה שאתה רוצה. להגדיל את התנור ל 232°.
Degrease את המחבת צלייה, הזמנת שומן בשר עבור תפוחי אדמה צלייה ובישול פודינג יורקשייר.
אופים את puddings יורקשייר במשך 20 דקות.
יוצקים את מרק הבשר למחבת הצלייה, מחזירים את החום ומביאים לרתיחה, ומוסיפים קורטוב של יין אדום אם תרצו. השתמש במקצף כדי להבטיח כי כל מיצי בשר קרמל על הפח הם מומסים. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי ומתעבים עם כמות קטנה של רביכה ללא גלוטן, אם תרצו. טעם ומתח לסירת צלחת חמה.
מעבירים את הבשר למנת גילוף חמה, מוסיפים מיצי בשר לרוטב.
חותכים את הבשר לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' עם סכין חיתוך חדה.
מגישים על צלחות חמות עם רוטב קטן, פודינג יורקשייר, בצל אדום קלוי.
מגישים את רוטב חזרת בנפרד.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;