רוסטביף עם בצל ירוק-רוטב צלי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל רוסטביף עם רוטב ירוק בצל ירוק. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 641 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. לכו לחנות ותרימו בצל ירוק, צלפים ועוד מלח, פטרוזיליה שטוחה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. עם כפית ציון של 84% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: רוסטביף ברוטב דיז'ון-קפר, לינגוויני עם צלפים ורוטב זית ירוק, ו לינגוויני עם צלפים ורוטב זית ירוק.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 260°.
טפיחה צולה יבש ומפזרים בכל רחבי עם 2 כפיות מלח 1/2 כפית פלפל שחור.
צלי, צד שמן למעלה, במחבת צלייה 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 163° ולהמשיך לצלות עד מדחום מוכנס למרכז של רושמי בשר120, 35 עד 45 דקות יותר.
להעביר צלי ללוח חיתוך ולתת לעמוד, חשוף, 15 דקות.
בעוד עומד צלוי, מערבבים יחד מרכיבים שנותרו, מעט מעוגל 1/4 כפית פלפל שחור, וקמצוץ של מלח.
חותכים דק בשר על פני התבואה ומגישים עם רוטב.