קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות57
מגזין

רוסטביף עם תפוחי אדמה ופלפל ירוק

רוסטביף עם תפוחי אדמה ופלפל ירוק
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 124 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בשר בקר עגול, מלח כשר, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: רגל צולה של כבש עם פלפל סדוק ועשבי תיבול, Gemelli עם שרימפס ופלפל ירוק, ו בקר עם פלפל כתוש.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מניחים את הצלי על משטח שטוח ומתבלים בכל הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
4
מערבבים את החרדל ופלפל ירוק ומיץ לימון ולשפשף בכל רחבי הבשר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
מיץ לימוןמיץ לימון
חרדלחרדל
בקרבקר
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
5
מניחים אותו על מדף צלייה.
6
מניחים את תפוחי האדמה בתחתית המחבת הצלייה ומתבלים אותם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
7
מניחים את המדף במחבת ישירות מעל תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מניחים את המחבת במרכז התנור ומבשלים, ללא הפרעה במשך 10 דקות. מנמיכים את הטמפרטורה של התנור ל 350 מעלות F. לספור על 10 דקות עבור כל פאונד ואז להתחיל לבדוק את הטמפרטורה הפנימית. המדחום צריך לקרוא על 130 מעלות F עבור בינוני נדיר. זכור כי" להמשיך " בישול (כאשר הצלי יוצא מהתנור ומנוחה) פירושו שהטמפרטורה תגדל כמה מעלות לאחר הצלי מוסר מהתנור. אם זה לא מבושל, אתה תמיד יכול לבשל את זה יותר, אבל אם מבושל יתר על המידה, אין לתקן את זה!
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
מחבתמחבת
9
הסר את הרוסטביף והנח אותו על משטח שטוח לגילוף.
מרכיבים שתצטרך
רוסטביףרוסטביף
10
להעביר את תפוחי האדמה למגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
11
מגישים את הצלי, כולו על המגש לגלף בשולחן. לחלופין, לארגן פרוסות בשר על תפוחי אדמה ומעיל עם שכבה של רוטב פאן.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
רוטברוטב
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת