רוקאמולי אבוקדו בגריל
אם יש לכם אבוקדו, קרם פרש, מלח אפור ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 25 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 73%. ציון זה מוצק. נסו פילה חזיר בגריל עם אבוקדו-סלסת אפרסק וגוואקמולי עגבניות בגריל, סלט סטייק פורטובלו בגריל עם אבוקדו, ליים ותירס בגריל, ו סלמון בגריל עם אפרסק בגריל וסלסת אבוקדו עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים גריל או מחבת גריל.
מניחים בקערה חצאי אבוקדו קלופים ומגולענים.
מזלפים שמן זית ומיץ לימון (למניעת חמצון), ומפזרים כמות טובה של מלח אפור ופלפל שחור. כדי לצלות בתוך הבית, חממו מחבת גריל על אש בינונית. טבלו מגבת נייר בשמן זית, ואז החלק אותה על פני תבנית הגריל כך שיהיה לך מספיק שמן זית כדי שהאבוקדו לא יידבק (הם יספקו שומן משלהם).
מניחים אבוקדו על הגריל, חתוך בצד כלפי מטה. גריל במשך 1 דקה שלמה.
בינתיים מחממים מחבת מטגן בגודל 10 אינץ'.
מוסיפים למחבת 1/2 כוס שמן זית, מוסיפים שום טחון ומקפיצים עד שהוא מקבל חום בהיר.
מוסיפים בזיליקום ז ' וליני ומקפיצים עד שהוא נבול ומעבירים לקערת זכוכית או קרמיקה גדולה. מורידים את האבוקדו מהגריל ומוסיפים לקערה. בעזרת מזלג מועכים היטב את תערובת האבוקדו / בזיליקום.
מוסיפים שמנת חמוצה ומערבבים.