רוקוקו עוף
מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 65 קלוריות. והוא יספק כ 55 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, שמן, אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל, העוף המגורר הטוב ביותר עבור מנות העוף שלך + מרק עוף תוצרת בית, ו עוף של פופאי טסו (עוף של גנרל צו עשוי עם נגיסי עוף של פופאי) (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים חציית גבינה לשניים, ולאחר מכן לחתוך כל חתיכה לאורכה ל 4 מקלות. לעטוף 1 חזה עוף סביב כל מקל גבינה כדי לצרף גבינה לחלוטין; מאובטח עם קיסמים מעץ. לטבול רול אפיפיות עוף, 1 בכל פעם, בביצים ואז בפירורי לחם, פונה באופן שווה מעיל כל גליל.
חום 2 כף. שמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
להוסיף עוף; לבשל 5 דקות. או עד להשחמה שווה, מפנה מדי פעם.
העברה לתבנית אפייה 13x9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול.
אופים 15 עד 18 דקות. או עד עוף נעשה (165F). בינתיים, לנגב מחבת עם מגבות נייר.
מוסיפים שמן וירקות הנותרים למחבת; לבשל 8 עד 10 דקות. או עד פריך במכרז, ערבוב מדי פעם. מערבבים בקמח ופלפל עד מעורבב. בהדרגה מערבבים במרק; לבשל 3 עד 5 דקות. או עד מעובה, ערבוב כל הזמן.
להוסיף אורז; לבשל 2 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם.
מגישים עוף על תערובת אורז.