קונכיות חמאה כתומות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קונכיות חמאה כתומה. והוא מספק כ 18 מנות . מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 212 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם קליפת תפוז, חלמון ביצה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בטטות בצדפים כתומים, Cakespy: עוגות שוקולד בגריל בצדפים כתומים, ו דלעת סקווש ממולאים פגזים עם חמאה משחי מרווה.
הוראות
חמאה קלה 18 תבניות מדלן (1 1/2 עד 2 1/2 ב. ארוך; ראה הערות) או מעיל בקלילות עם תרסיס שמן בישול.
בקערה, עם מערבל במהירות גבוהה, להכות חמאה וסוכר מגורען עד חלקה. הכה בביצה, חלמון ביצה, קליפת תפוז, וניל עד מעורבב היטב, גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך.
בקערה קטנה, מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח. עם מיקסר על מהירות נמוכה, לנצח תערובת קמח לתוך תערובת חמאה עד משולב היטב. לצבוט כדורי בצק 1 אינץ ' ולחץ באופן שווה לתוך תבניות מדלן מוכנות.
אופים עוגיות בתנור רגיל או הסעה 325 עד שהקצוות משחימים קלות והמרכזים מרגישים יבשים ומוצקים למגע, 12 עד 14 דקות. מיד להפוך מחבתות לשחרר עוגיות על מדפים וצדדים בדוגמת אבק עם אבקת סוכר.