רזים בוטנים ועטיפות סלט ברוקולי
בוטנים רזים ועטיפות סלט ברוקולי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 196 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. 145 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. גשו לסופר וקנו פולי סויה, רוטב בוטנים מתכון, רצועות חזה עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 81%. נסו עוטפת בוטנים וברוקולי בריא, עוף חם, ברוקולי סלט כרוב עוטפת Mmin, ו Hoisin מבושל איטי ועוטפת חזיר ג'ינג'ר עם סלט בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים רצועות עוף עם אבקת שום ופלפל. מעיל מחבת nonstick גדולה לא מחוממת עם תרסיס בישול nonstick. מחבת מחממת מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים עוף מתובל; מבשלים ומערבבים במשך 2 עד 3 דקות או עד שהעוף כבר לא ורוד.
הוסף ברוקולי, edamame, וג ' ינג ' ר למחבת. מבשלים ומערבבים במשך 2 עד 3 דקות או עד ירקות הם פריך במכרז.
מורחים טורטיות ברוטב בוטנים תוצרת בית. למעלה עם רצועות עוף ותערובת ירקות.
רוטב בוטנים תוצרת בית: בסיר קטן, לשלב 2 כפות חמאת בוטנים שמנת; 1 כפות מים; 1 כף רוטב סויה מופחת נתרן; 1 שום שן, טחון; ו 1/4 כפית ג ' ינג ' ר הקרקע.
חום מעל חום נמוך מאוד עד נמס וחלק, לטאטא כל הזמן.
* הערה: כדי לחמם טורטיות, מחממים תנור ל 177°. Wrap טורטיות בחוזקה בנייר כסף.
מחממים בתנור כ -10 דקות או עד מחומם דרך.