רטובים: רוטב פלפל ירוק
הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו סטייקים צרובים ורוטב פלפל ירוק עם תפוחי אדמה קלויים ושעועית ירוקה, פלפל ירוק-רוטב ברנדי, ו עוף ברוטב פלפל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
לאחר הסרת סטייקים מחבת, להפוך חום גבוה, להוסיף שמן זית וחום עד מנצנץ.
מוסיפים שאלוט ומבשלים עד מרכך קל השחמה, על 2-3 דקות.
מוסיפים מלאי בשר ומביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות משחימים את החלק התחתון של מחבת עם כף.
בואו להרתיח עד מופחת סביב 1/4 כוס, על 10 דקות.
מוסיפים שמנת כבדה, ברנדי, יין אדום ופלפל ירוק ומבשלים עד שהתעבה מעט, כ -3 דקות.
מוסיפים קורנית ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם; להשתמש מיד.