רטטוי צמחוני צלוי (צרפת)
רטטוי צמחוני צלוי (צרפת) עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 249 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. לך לחנות ותביא חומץ יין, קיץ סקווש, פתיתי פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית נסו זריקת ירקות רטטוי, רטטוי צלוי, ו מוקרם רטטוי צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
שים את החצילים, קישואים, סקווש ועגבניות בשכבה 1 על תבנית אפייה או אפייה, טפטוף בשמן זית ומפזרים בנדיבות עם מלח. צולים עד שהירקות רכים וגמישים, בערך 20 עד 30 דקות, והופכים אותם באמצע הבישול.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר. כאשר מגניב מספיק כדי לטפל להעביר אותם ללוח חיתוך ולחתוך אותם לחתיכות 1/2 אינץ'.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומעילים את הקרקעית בשמן זית. כאשר השמן חם, מוסיפים את הבצל, פלפל אדום כתוש ומתבלים במלח, לפי הטעם.
לטגן עד הבצלים רכים, על 5 דקות.
מוסיפים את הפלפלים ומתבלים שוב במלח, במידת הצורך. מבשלים עד הפלפלים רכים, על 5 עד 10 דקות.
מוסיפים את הירקות הקלויים למחבת יחד עם חומץ, מרז ' ורם, ותימין. לזרוק היטב מעיל ולהוסיף 2 עד 3 כפות שמן זית, במידת הצורך. טעם לבדוק את התיבול ולהעביר מגש או קערה. וואלה!