קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות5
ציון בריאות0
מגזין

ריבה חבושים

ריבה חבושים
ריבה חבושים דורש בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, מתכון ידידותי fodmap יש 622 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. אנשים רבים באמת אהבו את התבלין הזה. 546 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים, מיץ לימון, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלמון סקוטי עם זיגוג דבש שאלוט-כמהין, סרטן גוש וריזוטו תפוחים ירוק, וריבת חבושים, פירורי תפוחים חבושים עם סירופ חבושים, ו ריבה מקפיא תות שדה נמוכה סוכר + טיפים וטריקים להגדרת ריבה.

הוראות

1
Prep ו grate חבוש: להכין את חבוש על ידי כביסה וחיתוך במחצית. עבודה סביב הליבה, לגרר את הבשר חבושים (כולל הקליפה) עם פומפיה גבינה, עד שיש לך על 6 כוסות חבוש מגורד.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
חבושיםחבושים
ציוד שתשתמש בו
פומפיהפומפיה
2
חבושים מגורדים מבושלים במים עם מיץ לימון וגרידת עד רך: לשים 4 1/4 כוסות מים גדול (6-8 ליטר), סיר רחב, עבה-תחתית ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
חבושיםחבושים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים את חבוש מגורר, מיץ לימון וגרידת לימון. להפחית את החום ומבשלים עד חבוש הוא רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
חבושיםחבושים
1
מוסיפים את הסוכר ומביאים לרתיחה שוב. מערבבים כדי לפזר את כל הסוכר. מנמיכים את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
2
קוק חשף, תוך ערבוב מדי פעם עד ריבת חבושים הופך ורוד מתעבה כדי עקביות הרצוי, על 30-50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבושיםחבושים
ריבהריבה
3
מצקת לתוך צנצנות חותם: מצקת לתוך צנצנות שימורים חם, מעוקר * חותם. לפני החלת המכסים, לעקר את המכסים על ידי הצבת אותם בקערה ושופכים עליהם מים רותחים. נגב את החישוקים של צנצנות נקי לפני החלת המכסים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
מצקתמצקת
קערהקערה
4
* כדי לעקר את הצנצנות, לשטוף את הצנצנות, לייבש אותם, ולמקם אותם, ללא מכסים, בתנור F 200°במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור