ריבוליטה עם עשב פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל Ribollita עם עשב פסטו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם עלי בזיליקום, מיץ לימון, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כל עשב פסטו, הרב פסטו, ו פסטה עם שלושה עשבים פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מרק, מחממים שמן זית בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, גזר וסלרי; מטגנים 6 דקות או עד הבצל רך.
להוסיף שום טחון; לבשל 1 דקה. מערבבים תפוחי אדמה ומרווה. מערבבים במרק; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות. מערבבים ב chard; מבשלים עוד 10 דקות או עד תפוחי אדמה הם במכרז.
מוסיפים 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, ושעועית פינטו. מבשלים 5 דקות או עד חם.
כדי להכין עשב פסטו, לשלב בזיליקום ושאר החומרים למעט לחם במעבד מזון. תהליך עד חלקה, גירוד הצדדים עם מרית.
מורחים 1 1/2 כפיות פסטו על כל פרוסת לחם. מצקת 1 כוס מרק לתוך כל אחד 8 קערות. הכנס 1 פרוסת לחם פסטו לתוך כל מנה.