ריבועי דגנים
ריבועי דגנים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לארוחת הבוקר שלך. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 285 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מתכון זה מכלמתכונים יש 19 אוהדים. לכו לחנות ואספו סוכר חום, חמאה, סירופ תירס ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 40%, וזה די רע. מתכונים דומים: ריבועי דגני מנטה, ריבועי דגנים מתוקים ופריכים, ו ריבועי דגני בוקר יאם יאם.
הוראות
שלב דגני שיבולת שועל, דגני פתיתי תירס ובוטנים יחד בקערה גדולה.
מערבבים סוכר חום, סירופ תירס וחמאה יחד בסיר; מביאים לרתיחה.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה חמאת בוטנים ותמצית וניל לתערובת אחידה.
יוצקים תערובת חמאת בוטנים על תערובת הדגנים; מערבבים לציפוי. לחץ על תערובת דגנים מצופה לכלי קדירה בגודל 9 על 13 אינץ'. מקררים עד סט, לפחות 1 שעה.