ריבועי טיפת לימון
ריבועי טיפת לימון דורש על 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-120 מנות. מתאבן זה יש 47 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. אם יש לך שיבולת שועל מהירה בישול, חמאה, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 7% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו קוקטייל טיפה לימון כפול עם אולה סמוקי לימון טיפה Moonshine, לימון קרופלה (טיפת לימון), ו עוגיות לימון (מתכונים דומים).
הוראות
שורה תחתונה וצדדים של מחבת 13-x 9 אינץ 'עם רדיד אלומיניום כבד או נייר קלף, המאפשר 2 עד 3 אינץ' להאריך על הצדדים; לסכל גריז קל.
מקציפים קמח, חמאה, סוכר מגורען, שיבולת שועל וסוכר חום עם מערבל חשמלי עד מתפורר תערובת דומה חול רטוב. שמור 1 1/4 תערובת כוסות. לחץ על הנותרים תערובת על החלק התחתון של מחבת מוכן.
אופים ב 350 במשך 20 עד 22 דקות עד חום זהוב בהיר.
בינתיים, מיקרוגל שתי צנצנות של לימון curd באותו הזמן ב 1 דקה גבוהה או עד pourable.
מורחים קרם לימון על קרום אפוי חם, ומפזרים תערובת פירור שמורה.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מבעבע וחום.
תן מגניב במחבת על מתלה חוט 30 דקות. הרם מהמחבת, באמצעות צדדים לסכל כמו ידיות. מגניב לחלוטין על מתלה חוט (כ -30 דקות).
הסר רדיד, לחתוך לריבועים.