ריבועי מוס שוקולד מוס קפואים-שוקולד לבן
ריבועי מוס שוקולד-לבן תות קפואים עשויים להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם שוקולד בייקר, תותים, התפשטות גבינת שמנת פילדלפיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ריבועי מוס שוקולד קפואים, פאי מוס חגב שוקולד לבן קפוא, ו שוקולד לבן קפוא ומוס אגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פירורי עוגיות וחמאה; לחץ על החלק התחתון של מחבת מרובעת 9 אינץ ' מצופה פלסטיק.
מיקרוגל 5 עוז. שוקולד בקערה ניתנת למיקרוגל בגובה 2 דקות. או עד נמס, ערבוב לאחר 1 דקות. מקציפים גבינת שמנת להפיץ בקערה גדולה עם מיקסר עד שמנת. בהדרגה להכות בחלב. להתמזג שוקולד נמס ותותים.
להקציף בשוט מגניב; לשפוך מעל קרום.
להקפיא 6 שעות או עד המשרד.
הסר קינוח מן המקפיא 15 דקות. לפני ההגשה. גילוח נשאר 1 עוז. שוקולד לתוך תלתלים; מקום על קינוח. השתמש בניילון נצמד כדי להסיר קינוח מהמחבת לפני חיתוך כדי לשרת.