ריבועי עוגת גבינה בלקברי
ריבועי עוגת גבינה בלקברי דורשים בערך 4 שעות ו-5 דקות מההתחלה ועד הסוף. לקינוח הזה יש 512 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-31 גרם שומן למנה. תמורת $1.45 למנה, מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש ביצים, וניל, אגוזי פקאן וגבינת שמנת. 3483 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך אדיר של 30%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון ריבועי עוגת גבינה אוכמניות, עוגת גבינה שחורה משוקולד לבן עם רוטב אוכמניות וריבועי אוכמנית בייוול.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
לקרום: מרפדים תבנית אפייה מלבנית בגודל 9 על 13 אינץ' בנייר כסף ומרססים בספריי בישול.
מניחים את פרוסות הווניל והפקאן בקערת מעבד מזון ומקציפים עד שהתערובת הופכת לפירורים.
מוסיפים את החמאה המומסת ומקציפים שוב עד לאיחוד.
יוצקים את התערובת לתבנית המוכנה ומהדקים את הפירורים לתחתית התבנית. (אם הם עולים בצדדים, זה בסדר!)
למילוי: מקציפים את גבינת השמנת, הסוכר והוניל יחד בקערה בינונית במיקסר חשמלי עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים את הביצים בזו אחר זו, ומקציפים לאחר כל הוספה.
מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים שוב.
יוצקים את המילוי לתוך הקרום, מחליקים את החלק העליון ואופים 50 דקות. כבו את התנור, פתחו את דלת התנור והניחו לתבנית לשבת בתנור הפתוח למשך 15 דקות.
מוציאים ומניחים בצד לצינון.
מוסיפים את הפטל שחור, הסוכר ו-1/4 כוס מים לסיר או מחבת. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה ומבשלים עד שהמיץ מסמיך מעט, 4 עד 5 דקות.
בקערה קטנה, צור תמיסה על ידי ערבוב יחד את עמילן התירס ו-2 כפות מים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את התמיסה לפירות היער, מחזירים לרתיחה ומבשלים עוד 1 עד 2 דקות. מכבים את האש ומצננים את התערובת.
יוצקים את הפטל שחור על עוגת הגבינה ומכניסים את התבנית למקרר לצינון ולהתייצבות של שעתיים לפחות (עדיף כמה שעות).
כאשר מוכנים להגשה, הסר את עוגת הגבינה מהתבנית על ידי הרמת קצוות נייר הכסף. פורסים ל-15 חתיכות בסכין משוננת ארוכה.
יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes
עוגת גבינה עובדת ממש טוב עם ריזלינג מאוחר קציר, למברוסקו דולצ'ה וסוטרנס. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. לואי רודרר קריסטל ברוט עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-299 דולר לבקבוק.
![לואי רודרר קריסטל ברוט]()
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות וינומיות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ויוקרתי. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.