ריבועי עוגת גבינה עם לימון
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם כפית מלח דל, גרידת לימון, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ריבועי עוגת גבינה עם לימון, ריבועי עוגת גבינה עם לימון, ו ריבועי עוגת גבינה עם לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. יש מוכן מחבת מתכת 8 אינץ'. לנוחיותי, ריפדתי את שלי בנייר כסף לא דביק.
מערבבים קמח, אבקת סוכר ומלח בקערה גדולה ערבוב או קערה של מעבד מזון.
חותכים חמאה עם בלנדר מאפה או להשתמש במעבד מזון ודופק עד מתפורר. לחץ לתוך מחבת מוכן ואופים במשך 18-20 דקות או עד הקצוות הם השחמה קלות.
מערבבים גבינת שמנת וסוכר בקערת ערבוב ופעימה עד חלקה. הכה את החלב התאדה, ולאחר מכן מערבבים את גרידת לימון ומיץ לימון. הכה עד חלקה.
מוסיפים את הביצה ומכים רק עד חלקה (לא overbeat לאחר הוספת הביצה). מערבבים בקמח. לחלופין, אתה יכול לעשות את זה במעבד המזון או בבלנדר.
יוצקים תערובת על הקרום ואופים במשך 15 דקות נוספות או עד שנקבע. מגניב במחבת להגדיר על מתלה תיל. צמרמורת עד קר מאוד.
מורחים עם שמנת חמוצה או שמנת מוקצפת. אם ריפדת את המחבת בנייר כסף, עכשיו אתה יכול להרים את הסורגים מהמחבת, להגדיר על קרש חיתוך לחתוך לתוך ברים או ריבועים. עושה 12-16