ריבועי פקאן-בייקון A La Mode
ריבועי פקאן-בייקון מצב la יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 9 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 660 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. לכי לחנות ותקני פקאן, סוכר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו פאי מייפל פקאן A La Mode, ריבועי פקאן, ו ריבועי פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקרום: מחממים את התנור ל 375 מעלות F. חמאה צלחת אפייה מרובע 8 אינץ ' וקו עם רדיד nonstick, משאיר overhang על 2 צדדים. מעט חמאה לסכל.
מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח במעבד מזון ודופק לשלב.
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה.
מוסיפים את מיץ הלימון ואת הדופק עד הבצק פשוט מגיע יחד. לחץ על הבצק לתחתית צלחת האפייה מוכנה ואופים עד זהב קל, כ -15 דקות.
בינתיים, לעשות את המילוי: לבשל את הבייקון במחבת גדולה על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד פריך, כ 8 דקות; לנקז על מגבות נייר.
לטאטא את הביצים, סירופ תירס, סוכר, חמאה מומסת, וניל וחומץ בקערה בינונית עד בשילוב.
לפזר את הפקאן ובייקון על הקרום מוכן, ואז לשפוך את המילוי.
אופים עד המילוי מוגדר האגוזים הם חום זהוב, 30 עד 35 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין במחבת על מתלה, ואז להרים מתוך המחבת באמצעות רדיד התלוי.
חותכים לריבועים ולמעלה עם גלידה ועוד פקאנים.