קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות9
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ריבועי פקאן-בייקון A La Mode

ריבועי פקאן-בייקון A La Mode
ריבועי פקאן-בייקון מצב la יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 9 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 660 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. לכי לחנות ותקני פקאן, סוכר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו פאי מייפל פקאן A La Mode, ריבועי פקאן, ו ריבועי פקאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הקרום: מחממים את התנור ל 375 מעלות F. חמאה צלחת אפייה מרובע 8 אינץ ' וקו עם רדיד nonstick, משאיר overhang על 2 צדדים. מעט חמאה לסכל.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח במעבד מזון ודופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4
מוסיפים את מיץ הלימון ואת הדופק עד הבצק פשוט מגיע יחד. לחץ על הבצק לתחתית צלחת האפייה מוכנה ואופים עד זהב קל, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בינתיים, לעשות את המילוי: לבשל את הבייקון במחבת גדולה על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד פריך, כ 8 דקות; לנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
לטאטא את הביצים, סירופ תירס, סוכר, חמאה מומסת, וניל וחומץ בקערה בינונית עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
לפזר את הפקאן ובייקון על הקרום מוכן, ואז לשפוך את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
8
אופים עד המילוי מוגדר האגוזים הם חום זהוב, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
בואו להתקרר לחלוטין במחבת על מתלה, ואז להרים מתוך המחבת באמצעות רדיד התלוי.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
חותכים לריבועים ולמעלה עם גלידה ועוד פקאנים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
11
צילום: יונהי קים