ריבועי פריטטה פלפל אדום
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן צמחוני וקטוגני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל.
הוראות
לחמם את השמן במחבת nonstick גדול ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את הבצל ומבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 3 דקות.
מוסיפים את פלפלים 1/2 כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים, 8 עד 10 דקות. בקערה בינונית, לטאטא את הביצים, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
יוצקים את הירקות במחבת, מערבבים פעם אחת, ומתפוררים את הגבינה מעל.
מעבירים לתנור ואופים עד שהמרכז מוגדר, 18 עד 20 דקות. להחליק מתוך המחבת לחתוך לריבועים לפני המשרתים חמים או בטמפרטורת החדר. טיפ: למגע נוסף, הוסף צ ' וריסו. קוביות 4 אונקיות צ ' וריסו ספרדית (נקניק נרפא) ומערבבים אותו לתוך בצל מבושל ופלפלים.