קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

ריבועי פריטטה שיטאקי עם פרושוטו

ריבועי פריטטה שיטאקי עם פרושוטו
שיטאקה פריטטה ריבועים עם פרושוטו נטול גלוטן, וקמאיות ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 34 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, עירית, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו ריבועי פריטטה שיטאקי עם פרושוטו, צדפה, Shiitake ו Prosciutto Skillet הפתעה, ו ריבועי פריטטה ירקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת 9 עד 10 אינץ ' ללא מקל על חום מתון, ואז מבשלים פטריות ובצלצלים, ערבוב מדי פעם, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שאלותשאלות
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים מים ומבשלים, מערבבים, עד שהנוזל מתאדה ופטריות רכות וזהובות, כ -5 דקות. מערבבים בטרגון.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
טרגוןטרגון
מיםמים
3
בעוד פטריות מתבשלות, מקציפות קלות ביצים שלמות, לבנים, פרמזן, מלח כשר ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח כשרמלח כשר
ביצהביצה
פטריותפטריות
פרמזןפרמזן
פלפלפלפל
4
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
5
מוסיפים תערובת ביצים לפטריות, ואז מבשלים על חום גבוה, תוך ערבוב נמרץ, עד ביצים מקושקשות ברכות, 2 עד 4 דקות. להפחית את החום לנמוך וליצור פריטטה לריבוע 6 1/2 אינץ ' עם מרית. מבשלים על אש נמוכה עד התחתונה מוגדר, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
6
מקום מחבת תחת broiler (לעטוף ידיות nonmetal בנייר כסף), 5 עד 6 סנטימטרים מחום, מטגן עד ביצים הם רק המשרד למגע ובקושי זהב, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
מחבתמחבת
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
להעביר פריטטה ללוח חיתוך מגניב. לקצץ קצוות של ריבוע, ולאחר מכן לחתוך פריטטה לתוך 24 מלבנים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
חותכים כל פרושוטו פרוסה לאורכו לרצועות 3. לעטוף פרושוטו רצועת אורך סביב כל מלבן ביצה, ואז לקשור chive סביב לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
עיריתעירית
עוטףעוטף
ביצהביצה
9
מגישים בטמפרטורת החדר.
1
ריבועי פריטטה יכולים להתבצע 2 שעות קדימה ומקורר, מכוסה במגבת נייר לחה, ולאחר מכן עם לעטוף פלסטיק. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מגבות ניירמגבות נייר
2
כל מנה (2 מתאבנים) על 53 קלוריות 3 גרם שומן
3
גורמה