ריבועי פריטטה שיטאקי עם פרושוטו
שיטאקה פריטטה ריבועים עם פרושוטו נטול גלוטן, וקמאיות ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 34 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, עירית, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו ריבועי פריטטה שיטאקי עם פרושוטו, צדפה, Shiitake ו Prosciutto Skillet הפתעה, ו ריבועי פריטטה ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת 9 עד 10 אינץ ' ללא מקל על חום מתון, ואז מבשלים פטריות ובצלצלים, ערבוב מדי פעם, 3 דקות.
מוסיפים מים ומבשלים, מערבבים, עד שהנוזל מתאדה ופטריות רכות וזהובות, כ -5 דקות. מערבבים בטרגון.
בעוד פטריות מתבשלות, מקציפות קלות ביצים שלמות, לבנים, פרמזן, מלח כשר ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים תערובת ביצים לפטריות, ואז מבשלים על חום גבוה, תוך ערבוב נמרץ, עד ביצים מקושקשות ברכות, 2 עד 4 דקות. להפחית את החום לנמוך וליצור פריטטה לריבוע 6 1/2 אינץ ' עם מרית. מבשלים על אש נמוכה עד התחתונה מוגדר, על 2 דקות.
מקום מחבת תחת broiler (לעטוף ידיות nonmetal בנייר כסף), 5 עד 6 סנטימטרים מחום, מטגן עד ביצים הם רק המשרד למגע ובקושי זהב, 1 עד 2 דקות.
להעביר פריטטה ללוח חיתוך מגניב. לקצץ קצוות של ריבוע, ולאחר מכן לחתוך פריטטה לתוך 24 מלבנים.
חותכים כל פרושוטו פרוסה לאורכו לרצועות 3. לעטוף פרושוטו רצועת אורך סביב כל מלבן ביצה, ואז לקשור chive סביב לרוחב.
ריבועי פריטטה יכולים להתבצע 2 שעות קדימה ומקורר, מכוסה במגבת נייר לחה, ולאחר מכן עם לעטוף פלסטיק. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
כל מנה (2 מתאבנים) על 53 קלוריות 3 גרם שומן