ריבועי שיבולת שועל משוקולד
ריבועי שיבולת שועל שוקולד עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 173 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-37 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . לך לחנות ותביא אגוזי מלך, שוקולד צ'יפס, חלב מרוכז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס דלעת שיבולת שועל, ברי oat banananan אוכמניות, ו אוכמניות קישואים שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 מחבת אינץ'.
בקערה בינונית, שמנת יחד 1 כוס חמאה עם סוכר חום עד חלקה. הכה את הביצים ו 2 כפיות וניל. מערבבים את שיבולת השועל, קמח, סודה לשתייה וכפית 1 מלח. לחץ על שני שלישים מהתערובת לתחתית המחבת מוכנה. הניחו בצד את הבצק שנותר.
בסיר גדול מעל חום בינוני, לשלב את החלב מרוכז, 2 כפות חמאה, שבבי שוקולד ונותר 1/2 כפית מלח. מערבבים לעתים קרובות עד נמס וחלק.
להסיר מן החום ומערבבים אגוזי מלך הנותרים 2 כפיות של וניל.
מורחים על הקרום מוכן ומפזרים בתערובת הקרום השמורה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות, או עד חום זהוב. מגניב לחלוטין לפני חיתוך לתוך ריבועים.