חמאת בוטנים וקאפקייק שוקולד
חמאת בוטנים וקאפקייק שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 628 קלוריות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, אם יש לך אבקת קקאו מעובד הולנדי, מלח שולחן, שוקולד מריר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. נסו חמאת בוטנים עוגת שוקולד, עוגת שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים, ו עוגת שוקולד חמאת בוטנים כדור (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חמאה, שוקולד וקקאו בקערה חסינת חום. הגדר קערה על סיר עם שני סנטימטרים של מים רותחים. מערבבים בעדינות חמאה ושוקולד עד מומסים בשילוב. מניחים בצד עד התערובת חמה לגעת.
לטאטא קמח, סודה לשתייה, ואבקת אפייה בקערה קטנה כדי לשלב.
להקציף ביצים בקערה השנייה לשלב; להוסיף סוכר, וניל, ומלח עד משולב באופן מלא.
מוסיפים תערובת שוקולד מקורר ומקציפים עד בשילוב. לנפות שליש מתערובת הקמח על תערובת שוקולד ולטפטף עד בשילוב; לטאטא בשמנת חמוצה עד בשילוב, ואז לנפות את תערובת הקמח הנותרת מעל לטאטא עד הבלילה היא הומוגנית ועבה.
הוסף ריסס חמאת בוטנים כוס לכל באר ולסיים לשפוך את הבלילה cupcake על גבי זה עד הבארות מלאות שני שלישים.
אופים עד ששיפוד מוכנס למרכז הקאפקייקס יוצא נקי, 18 עד 20 דקות.
קאפקייקס מגניב לטמפרטורת החדר לפני הדובדבן, כ -30 דקות.