קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות19
ציון בריאות1
מגזין

ריבועי שיפון שוקולד

ריבועי שיפון שוקולד
ריבועי שיפון שוקולד יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. מנה אחת מכילה 261 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 19 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב התאדה, קמח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו ריבועי שיפון שוקולד-תות, ריבועי שיפון לימון, ו עוגת שיפון שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 10 x 15 מחבת ג 'לירול אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
בקערה בינונית, שמנת יחד את הסוכר והחמאה. הכה את הביצים, אחד בכל פעם, ואז מערבבים בקמח. לבסוף, מוסיפים את סירופ השוקולד עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
סירופ שוקולדסירופ שוקולד
חמאהחמאה
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מורחים באופן שווה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים במשך 25 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש. בעוד העוגה היא אפייה, אתה צריך להכין את הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר, התאדה חלב, וחמאה. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם. להרתיח במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדהחלב מתאדה
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
הסר מהחום ומערבבים את שבבי השוקולד עד שהתערובת חלקה וצ ' יפס נמסים. כאשר העוגה יוצאת מהתנור לשפוך את הדובדבן החם על העוגה החמה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
צ ' יפסצ ' יפס
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מפזרים את האגוזים מעל. כאשר העוגה הוא מגניב, לחתוך 2 ריבועים אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אגוזיםאגוזים