ריבועי שיפון שוקולד
ריבועי שיפון שוקולד יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. מנה אחת מכילה 261 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 19 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב התאדה, קמח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו ריבועי שיפון שוקולד-תות, ריבועי שיפון לימון, ו עוגת שיפון שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 10 x 15 מחבת ג 'לירול אינץ'.
בקערה בינונית, שמנת יחד את הסוכר והחמאה. הכה את הביצים, אחד בכל פעם, ואז מערבבים בקמח. לבסוף, מוסיפים את סירופ השוקולד עד מעורבב היטב.
מורחים באופן שווה למחבת מוכנה.
אופים במשך 25 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש. בעוד העוגה היא אפייה, אתה צריך להכין את הדובדבן.
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר, התאדה חלב, וחמאה. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם. להרתיח במשך 1 דקה.
הסר מהחום ומערבבים את שבבי השוקולד עד שהתערובת חלקה וצ ' יפס נמסים. כאשר העוגה יוצאת מהתנור לשפוך את הדובדבן החם על העוגה החמה.
מפזרים את האגוזים מעל. כאשר העוגה הוא מגניב, לחתוך 2 ריבועים אינץ'.