ריבועי תאריך סוכר חום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ריבועי תאריך סוכר חום. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, סוכר חום, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו סוכר חום ורוטב ברנדי תאריך, עוגת טופי דביקה עם רוטב קרמל מסוכר חום, ו קינוח דייט לילי: דובדבנים קלויים עם יוגורט יווני סוכר חום רום (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, לשלב את התאריכים, סוכר חום ומיץ תפוזים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, חשוף, במשך 3-4 דקות או עד מעובה ותאריכים הם מכרז, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בוניל.
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, שיבולת שועל, סוכר חום, קינמון, סודה לשתייה ומלח.
חותכים בחמאה עד מתפורר. לחץ חצי לתוך 13-in משומן. אקס-9-אין. צלחת אפייה. בזהירות להפיץ עם תערובת תאריך.
מערבבים אגוזי מלך לתוך תערובת פירור נותרת.
מפזרים מעל מילוי; לחץ בעדינות.
אופים ב 350° במשך 25-30 דקות או עד השחמה קלה. מגניב על מתלה תיל.