ריבועי תפוח קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ריבועי תפוח קרמל. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 481 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותאספי תפוחים, סודה לאפייה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו ריבועי תפוח קרמל, ריבועי Streusel תפוח קרמל, ו ריבועי Streusel תפוח קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. תחתית גריז וצדדים של מחבת 13x9 אינץ ' עם קיצור. בקערה גדולה, לנצח חמאה וסוכר חום עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד מעורב היטב. מקציפים 1 קמח כוס, שיבולת שועל, קינמון, סודה לשתיה ופקאנים עד מעורבב היטב ומתפורר. לחץ על מחצית התערובת המתפוררת בתחתית המחבת כדי ליצור קרום. השמורה נשארת תערובת מתפוררת לציפוי.
מורחים תפוחים על קרום במחבת. בסיר 1 ליטר, לחמם 3/4 כוס קרמל ציפוי 1/4 כוס קמח רותחים, ערבוב כל הזמן. מרתיחים על 1 דקה, תוך ערבוב כל הזמן, עד מעט מעובה.
מפזרים עם תערובת שמורה מתפוררת.
אופים 35 עד 45 דקות או עד העליון הוא חום זהוב. מגניב 30 דקות לפני ההגשה. למעלה עם גלידה וציפוי קרמל נוסף.