ריבס וקרוסטטה פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Rhubarb ו Raspberry Crostatan. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 382 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. זה מושלם עבור יום האם. גשו לסופר וקנו חלב, גלידת ונילן, קמח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ריבס וקרוסטטה פטל, ריבס כפרי קרוסטטה, ו ריבס תות שדה קרוסטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את שני הקמחים, הסוכר, ואת המלחת מעבד; להתמזג במשך 5 שניות.
Addbutter; דופק עד החמאה מצטמצם אפונה-sizepieces.
לטאטא ביצה וחלב בקערה קטנה כדי למזג; להוסיף למעבד טופס גושים לחים pulseuntil. לאסוף בצק intoa כדור; לשטח לתוך דיסק. לעטוף ב plasticwrap; צמרמורת לפחות 1 1/2 שעות. לעשות קדימה: Canbe עשה 2 ימים קדימה. שמור צונן.
ממיסים קורנפלור ב 3 כפות מים בקערה קטנה; להפריש.
שלב ריבס, פטל וסוכר גדול גדולפאנק. מבשלים מעל חום בינוני, בוחשלעתים קרובות, עד סוכר מתמוסס ומיצים הםהשתחרר, כ 4 דקות. מערבבים cornstarchmixture ומביאים לרתיחה (ריבס לא יהיה רך ופרוסות עדיין יהיה שלם).
מעבירים לקערה. צמרמורת עד מגניב, על 30minutes.
מרדדים בצק על נייר קלף משוריין עד 12 " עגול; brushwith ביצה מוכה. תל מילוי במרכז שלcrust; פרוש בעדינות, משאיר 1 1/2 " גבול.בעדינות לקפל את הקצוות של הבצק על מילוי, קפלים לפי הצורך.
מברשת גבול עם ביצה; מפזרים סוכר גלם. החלק parchmentwith crostata על גבי bakingsheet גדול rimmed ואופים עד הקרום הוא חום זהוב ומילוי הוא מבעבע, כ 45 דקות.
תנו לקרוסטטה להתקרר על תבנית אפייה על מדף.
להעביר crostata מגש, לחתוך פנימותדוג ' ים, ומגישים עם קרם קצפת orice שמנת.