ריבס-מרנג וניל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מרנג Rhubarb-וניל. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 76 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו קרם של טרטר, מגניב שוט לייט ציפוי מוקצף, ריבס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו מרנג וניל כפול, מרנג מצופה קוקוס עם שעועית וניל, ו מרנג עם פירות יער טריים קיץ & קרם פרש וניל (מתכונים דומים).
הוראות
תביא ריבס, מים ו 2 כפות. סוכר להרתיח בסיר; מבשלים על חום בינוני-נמוך 5 דקות. או עד שריבס יתרכך. מגניב, ואז לקרר עד מוכן לשימוש.
בינתיים, לנצח חלבונים ביצה וקרם של טרטר בקערה בינונית עם מיקסר במהירות גבוהה 5 דקות. או עד פסגות רכות טופס.
להוסיף סוכר שנותר, 1 כף. בכל פעם, פועם עד פסגות נוקשות טופס. כף לתוך 12 תלוליות על גיליון אפייה מכוסה קלף. השתמש בחזרה של כף למרכז הכניסה של כל תלולית.
אופים 40 עד 45 דקות. או עד פריך, יבש מאוד משחימים קלות. מגניב לגמרי. בינתיים, לנצח תערובת פודינג וחלב בקערה בינונית עם להקציף 2 דקות. מערבבים בשוט מגניב. מקררים 15 דקות. או עד מעט מעובה.
מניחים מרנג על צלחות קינוח רק לפני ההגשה. מילוי עם תערובת פודינג; העליון עם ריבס.