ריבס-סורבה זנגביל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סורבה זנגביל ריבס. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 623 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סוכר, מיץ לימון, ריבס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו סורבה ריבס, סורבה ריבס, ו סורבה ריבס תות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את סורבה: בסיר לא מגיב, להביא את rhubarb, סירופ זנגביל, ומלח כדי רתיחה עדינה על אש בינונית-נמוכה. מבשלים 10 עד 15 דקות, עד ריבס הופך צבע ורוד כהה עמוק והוא המרקם של רסק תפוחים רך מאוד. לדחוף דרך מסננת בינונית (לא בסדר) או מסננת עם מרית בזמן עדיין חם. זה צריך להניב 4 כוסות. מגניב לפני הוספת מיץ לימון והקפאה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
כדי להפוך את סירופ זנגביל: להביא 1 1/4 כוסות מים לרתיחה בסיר שאינו מגיב. מערבבים את הסוכר ואת זנגביל ולהביא לרתיחה נמוכה מאוד. מבשלים 1 שעה. לקרר את הג ' ינג ' ר בנוזל ולאחר מכן זן.