ריבס-עוגת קרם לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שמנת ריבס לימון. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 295 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, חלמונים, ג'לטיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פסחא Pavlovas עם שמנת מוקצפת לימון ווניל-ריבס Compote, תותים ופאי שמנת, ו חטיפי אפרסקים וקרם (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 2-3 ליטר על אש נמוכה, לשלב חמאה, חלמונים, סוכר, קליפת לימון, ומיץ לימון. מערבבים כל הזמן עד תערובת מעילים עבה את הגב של כף עץ, 10 עד 12 דקות (לא להרתיח).
יוצקים לתוך קערה קטנה, מכסים, ומקררים עד קר, לפחות 2 שעות, או מחבת קן בקערה גדולה של מי קרח ומערבבים תערובת עד קר, כ 10 דקות.
במידה 1 כוס עמיד בחום, מפזרים ג ' לטין מעל 2 כפות מים קרים.
תן לעמוד עד רך, 2 עד 3 דקות. שים 1 אינץ ' של מים במחבת קטנה; להביא לרתיחה על חום גבוה, ואז להסיר מהחום. הגדר מידה במים במחבת ומערבבים עד ג ' לטין מומס, 2 עד 3 דקות.
בקערה גדולה, לנצח את השמנת עד מעובה מעט. מכות כל הזמן, לשפוך ג ' לטין; להמשיך להכות עד פסגות רכות טופס.
מערבבים על 1/2 כוס קצפת לתוך תערובת לימון קר עד מעורבב היטב, ולאחר מכן לגרד תערובת לימון לתוך הנותרים קצפת לקפל בעדינות עד משולב. כף לקרום עוגה ולפלס להפיץ. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד חברה, לפחות 1 שעה, או עד 1 יום.
יוצקים קומפוט ריבס לתוך מסננת בסדר להגדיר מעל קערה.
תן לנקז עד טפטוף מפסיק, ואז בעדינות כפית חתיכות ריבס על קרם לימון.