קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ריבס-עוגת קרם לימון

ריבס-עוגת קרם לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שמנת ריבס לימון. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 295 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, חלמונים, ג'לטיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פסחא Pavlovas עם שמנת מוקצפת לימון ווניל-ריבס Compote, תותים ופאי שמנת, ו חטיפי אפרסקים וקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 2-3 ליטר על אש נמוכה, לשלב חמאה, חלמונים, סוכר, קליפת לימון, ומיץ לימון. מערבבים כל הזמן עד תערובת מעילים עבה את הגב של כף עץ, 10 עד 12 דקות (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
יוצקים לתוך קערה קטנה, מכסים, ומקררים עד קר, לפחות 2 שעות, או מחבת קן בקערה גדולה של מי קרח ומערבבים תערובת עד קר, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
במידה 1 כוס עמיד בחום, מפזרים ג ' לטין מעל 2 כפות מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
4
תן לעמוד עד רך, 2 עד 3 דקות. שים 1 אינץ ' של מים במחבת קטנה; להביא לרתיחה על חום גבוה, ואז להסיר מהחום. הגדר מידה במים במחבת ומערבבים עד ג ' לטין מומס, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בואו מגניב.
6
בקערה גדולה, לנצח את השמנת עד מעובה מעט. מכות כל הזמן, לשפוך ג ' לטין; להמשיך להכות עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
מערבבים על 1/2 כוס קצפת לתוך תערובת לימון קר עד מעורבב היטב, ולאחר מכן לגרד תערובת לימון לתוך הנותרים קצפת לקפל בעדינות עד משולב. כף לקרום עוגה ולפלס להפיץ. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד חברה, לפחות 1 שעה, או עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
יוצקים קומפוט ריבס לתוך מסננת בסדר להגדיר מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
תן לנקז עד טפטוף מפסיק, ואז בעדינות כפית חתיכות ריבס על קרם לימון.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
10
חותכים עוגה לחתיכות.