ריבס קלפוטיס
ריבס Clafoutis הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו ביצים, קמח, מלח ים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: תות שדה בטעם תפוזים וריבס קלפוטיס, Fig Clafoutis, ו Clafoutis.
הוראות
חותכים את ריבס לאורכים 2 אינץ ולשים במחבת אפייה עם קמצוץ טוב של קינמון, אם באמצעות, מיץ תפוזים, ו 2 כפות של הסוכר. לזרוק היטב לצלות בתנור במשך 10 עד 15 דקות, או עד מכרז ופשוט מתחיל קרמל סביב הקצוות.
בואו להתקרר לחלוטין ולאחר מכן לנקז מסננת.
הפעל את טמפרטורת התנור עד 177°. חמאה קלה צלחת אפייה עגולה 10 אינץ 'או מלבני 8-by-10 אינץ'. הפוך את הבלילה על ידי ניפוי המלח והקמח לתוך קערה ערבוב בסוכר. הפוך באר במרכז ולהוסיף את הביצים מכות. בהדרגה מערבבים את הקמח מהצדדים, ערבוב היטב, ואז להכות את החלב, קצת בכל פעם, ערבוב היטב. מערבבים בגוון כתום וקמצוץ קינמון, אם אתה רוצה.
מסדרים את ריבס סחוט בצלחת החמאה ושופכים את הבלילה מעל.
אופים במשך 35 עד 40 דקות, עד הזהב התנפח. Clafoutis הוא הטוב ביותר כאשר נאכל חם, אבל זה לא רע כאשר קר, או. כאשר אתה רק עומד לשרת, לערבב יחד על 1/2 כפית סוכר של ממתקים ו 1/2 כפית קינמון טחון, אם אתה רוצה, ואז לנפות אבק אור על החלק העליון של clafoutis.