ריבס תות שדה להתפורר
והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 913 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. אם יש לך מיץ לימון, ריבס, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו תות שדה-ריבס קראמבל, ריבס תות שדה להתפורר, ו ריבס תות שדה להתפורר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
עבור ציפוי שקדים להתפורר: במעבד מזון, דופק את השקדים עד הקרקע דק.
מוסיפים את הקמח, הסוכר והמלח. דופק לשלב.
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהחמאה מתפזרת לחתיכות בגודל אגוז בכל מקום. מניחים בצד בטמפרטורת החדר.
מערבבים את ריבס, תותים, סוכר, קורנפלור, גרידת לימון ומיץ לימון בקערת ערבוב גדולה. מלא 4 אינץ ramekins כמעט עד למעלה.
מפזרים על 2 כפות של קראמבל שקדים על החלק העליון ומניחים בתנור.
אופים עד בועות המילוי והציפוי הוא חום זהוב, כ -20 דקות.
לציפוי: באמצעות קובץ מצורף whisk או מקציף ומערבל לעמוד, שוט mascarpone על מהירות בינונית גבוהה במשך כ 2 דקות, כדי להגדיל את עוצמת הקול. שמור ומקרר עד מוכן לשימוש.
כדי לשרת: לאחר מנוחה, העליון כל ramekin עם 2 כפות של mascarpone מוקצף.