קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

ריבס תות שדה להתפורר

ריבס תות שדה להתפורר
והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 913 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. אם יש לך מיץ לימון, ריבס, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו תות שדה-ריבס קראמבל, ריבס תות שדה להתפורר, ו ריבס תות שדה להתפורר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
עבור ציפוי שקדים להתפורר: במעבד מזון, דופק את השקדים עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מוסיפים את הקמח, הסוכר והמלח. דופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהחמאה מתפזרת לחתיכות בגודל אגוז בכל מקום. מניחים בצד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1
מערבבים את ריבס, תותים, סוכר, קורנפלור, גרידת לימון ומיץ לימון בקערת ערבוב גדולה. מלא 4 אינץ ramekins כמעט עד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מפזרים על 2 כפות של קראמבל שקדים על החלק העליון ומניחים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
אופים עד בועות המילוי והציפוי הוא חום זהוב, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בואו לעמוד במשך 5 דקות.
5
לציפוי: באמצעות קובץ מצורף whisk או מקציף ומערבל לעמוד, שוט mascarpone על מהירות בינונית גבוהה במשך כ 2 דקות, כדי להגדיל את עוצמת הקול. שמור ומקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
כדי לשרת: לאחר מנוחה, העליון כל ramekin עם 2 כפות של mascarpone מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו