קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

ריבס תות שדה להתפורר

ריבס תות שדה להתפורר
והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 913 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. אם יש לך מיץ לימון, ריבס, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו תות שדה-ריבס קראמבל, ריבס תות שדה להתפורר, ו ריבס תות שדה להתפורר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
עבור ציפוי שקדים להתפורר: במעבד מזון, דופק את השקדים עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מוסיפים את הקמח, הסוכר והמלח. דופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהחמאה מתפזרת לחתיכות בגודל אגוז בכל מקום. מניחים בצד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1
מערבבים את ריבס, תותים, סוכר, קורנפלור, גרידת לימון ומיץ לימון בקערת ערבוב גדולה. מלא 4 אינץ ramekins כמעט עד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מפזרים על 2 כפות של קראמבל שקדים על החלק העליון ומניחים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
אופים עד בועות המילוי והציפוי הוא חום זהוב, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
בואו לעמוד במשך 5 דקות.
5
לציפוי: באמצעות קובץ מצורף whisk או מקציף ומערבל לעמוד, שוט mascarpone על מהירות בינונית גבוהה במשך כ 2 דקות, כדי להגדיל את עוצמת הקול. שמור ומקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
כדי לשרת: לאחר מנוחה, העליון כל ramekin עם 2 כפות של mascarpone מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו