ריבת בצל מרוסקת
ריבת בצל מרוסקת עשויה להיות רק התבלין שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 210 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ, יין, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו המבורגר צ'דר ובצל מרוסק, בצל כפרי-בייקון ניפץ תפוחי אדמה, ו ריסק תפוחי אדמה מתוקים עם ריבת בצל קארי (מתכונים דומים).
הוראות
לרסק את שאלוט באמצעות הצד השטוח של סכין גדולה.
מערבבים את הסוכר, 1 כוס מים, חומץ, יין, ומלח בסיר גדול על אש נמוכה. מערבבים כדי לפזר את הסוכר.
מוסיפים את שאלוט, עלי דפנה, ותימין. להעלות את החום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה ולבשל, ערבוב מדי פעם, במשך כ 1 1/2 שעות או עד שאלוט הם שקופים הנוזל הופחת לסירופ.
הסר מחום וקריר לפני ההגשה. (ניתן לכסות ולקרר את הריבה עד 2 שבועות.)
מגישים קר או בטמפרטורת החדר.