ריבת דובדבן כחול מנדרינית דורשת בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 7 מנות עם 829 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו אוכמניות, דובדבנים, אבקת פקטין פירות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. זה עובד טוב כמו תבלין יקר למדי. זה הביא לך את כלמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 38%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו ריבת ברי דובדבן, ריבת עגבניות שרי אצווה קטנה, ו אננס דובדבן ואמברוזיה כתומה מנדרינית (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את האוכמניות, הדובדבנים, התפוזים, מיץ הלימון והפקטין בסיר גדול; מביאים לרתיחה מתגלגלת. מערבבים פנימה את הסוכר עד שהוא מתמוסס לחלוטין והתערובת חוזרת לרתיחה מתגלגלת; מרתיחים 1 דקה ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
3 מקלות בייגלה
פקטין
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
יוצקים לצנצנות חמות ומעוקרות ומעליהם מכסים מעוקרים. מכסים מאובטח עם להקות, תהליך במשך 5 דקות באמבט מים רותחים. אפשר לצנצנות להתקרר לאט, יצירת חותם ואקום. אפשר לשבת בטמפרטורת החדר 1 עד 2 ימים כדי לאפשר ריבה להגדיר. מקררים לאחר הפתיחה.