קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

ריבת ענבים-בקלה שחור מזוגג

ריבת ענבים-בקלה שחור מזוגג
ג'לי ענבים-בקלה שחור מזוגג נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 321 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, גרידת תפוז, ריבת ענבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו חמאת בוטנים מזוגגת וסופגניות ג'לי...עם ריבת תות-ריבס צ' יה, ריבת ענבים MCP, ו ריבת ענבים הל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הסויה, ג 'לי וחומץ בסיר קטן על אש נמוכה, ערבוב עד ג' לי נמס, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
ג'ליג'לי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
בואו זיגוג מגניב, ולאחר מכן למקם בשקית פלסטיק resealable עם cod. להשרות במקרר על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
קודקוד
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
3
מחממים את המטגן. קו גיליון אפייה עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
הסר את הבקלה מן המרינדה ומניח את המרינדה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
קודקוד
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מעבירים את הבקלה לתבנית אפייה מוכנה. להביא את הזיגוג לרתיחה ולכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
קודקוד
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
הסר 2 כפות של זיגוג מהסיר, שמירה על השאר להגשה, מברשת את הבקלה עם זיגוג. לטגן את הבקלה כ 5 אינץ ' מהחום, צחצוח עם זיגוג נוסף באמצע, עד מבושל רק דרך, 5 עד 7 דקות בהתאם לעובי של הדג. זה צריך להרגיש מוצק למגע.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
דגיםדגים
קודקוד
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
מערבבים יחד את הבצל הירוק ואת ההתלהבות ומפזרים על הדגים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
דגיםדגים
8
מגישים עם אורז וזיגוג שמורות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
אורזאורז

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.