ריבת פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל ריבת פטל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 744 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם סוכר, מים, קליפת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 16 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו ריבת אפרסק ריבס, ריבת ברי דובדבן, ו בייקון וריבת ויסקי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פטל, סוכר, קליפת לימון ומיץ לימון בקערה גדולה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים מים ופקטין בסיר 1 ליטר.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה.
יוצקים תערובת פקטין חם על פטל; מערבבים 3 דקות או עד מעט מעובה.
מיד כפית לתוך מכולות מקפיא, עוזב 1/2 אינץ ' headspace. נגב חישוקים של מכולות; חותם.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 24 שעות. חנות במקרר עד 3 שבועות או במקפיא עד 6 חודשים. הפשרה של ריבה קפואה ומערבבים לפני ההגשה.