ריבת קקאו פטל
ריבת קקאו פטל עשויה להיות רק התבלין שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני יש 85 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 70 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות וקנו פקטין פירות אבקת רגיל, אבקת קקאו, פטל ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו שוקו חם פטל, עוגת קקאו פטל, ו בראוניז קקאו בסיר אחד Fudgy Raspberry # SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
אם אתה הולך לשמר ריבה, להכין צנצנות ומכסים: מקום 7 צנצנות חצי ליטר על מתלה בסיר גדול.
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות צנצנות, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 10 דקות, ולאחר מכן לכבות את החום ולאפשר לצנצנות לנוח במים החמים. בינתיים, לשים להקות ועפעפיים בסיר קטן לכסות עם מים.
חום מעל חום בינוני עד שהמים רותחים, ואז להסיר מחבת מחום ולאפשר להקות ועפעפיים לנוח במים חמים עד מוכן לשימוש.
מידה 6 3/4 כוסות סוכר לתוך קערה גדולה.
לטאטא אבקת קקאו פקטין יחד בקערה קטנה.
מערבבים פטל כתוש, מיץ לימון ואמרטו (אם משתמשים) בסיר גדול וכבד.
מוסיפים חמאה ומביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים סוכר בבת אחת ומביאים לרתיחה מתגלגלת מלאה כי לא יכול להיות ערבוב למטה, ערבוב כל הזמן. להרתיח חזק לדקה אחת.
הסר סיר מחום לרפרף כל קצף מפני השטח של ריבה עם כפית מתכת.
מצקת ריבה חמה לתוך צנצנות מעוקר חם, עוזב 1/4 אינץ ' headspace. נגב את הקצוות של צנצנות, לכסות עם מכסים, ואת הרצועות בורג על עד בקושי חזק.
מניחים צנצנות על מתלה בסיר ומכסים לחלוטין עם מים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להרתיח במשך 10 דקות. כבה חום, לחשוף סיר, ולאפשר צנצנות לנוח במים במשך חמש דקות.
הסר צנצנות מן הסיר ולאפשר להם לנוח ללא הפרעה על השיש במשך שש שעות או לילה.
ריבה משומרת תישאר עד שנה במקום קריר וחשוך. ריבה Unpreserved ישמור במקרר במשך כשישה חודשים.