הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו אוכמניות אפוי טוסט צרפתי עם קרמבל Amaretti סירופ מייפל אוכמניות, פנקייק אוכמניות עם סירופ מייפל אוכמניות, ו סירופ אוכמניות מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקציפים את הסוכר ואת הפקטין בקערה בינונית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פקטין
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
דובדבנים מסוכרים נוספים
2
שלב ריבס ו 1/4 כוס מים בסיר גדול. מביאים לרתיחה, ואז להפחית חום, כיסוי, ומבשלים רק עד ריבס מתפרק, 10 עד 12 דקות. בינתיים, אוכמניות פירה במעבד מזון או בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
תותים טריים וקצפת נוספת
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מדוד 2 כוסות ריבס מבושל (שמור כל ריבס נוסף לשימוש אחר). להחזיר 2 כוסות של ריבס ואת אוכמניות מחית לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
תותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
4
מוסיפים מיץ לימון, מי סידן, חמאה, מקל קינמון, אניס כוכב, שעועית וניל ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 כוס בצל קצוץ
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
5
מוסיפים סירופ מייפל ותערובת סוכר-פקטין ומחזירים את תערובת הפירות לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. להרתיח חזק לדקה אחת.