קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות50
ציון בריאות1
מגזין

ריבת ריבס אוכמניות עם סירופ מייפל

ריבת ריבס אוכמניות עם סירופ מייפל
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו אוכמניות אפוי טוסט צרפתי עם קרמבל Amaretti סירופ מייפל אוכמניות, פנקייק אוכמניות עם סירופ מייפל אוכמניות, ו סירופ אוכמניות מייפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים את הסוכר ואת הפקטין בקערה בינונית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
שלב ריבס ו 1/4 כוס מים בסיר גדול. מביאים לרתיחה, ואז להפחית חום, כיסוי, ומבשלים רק עד ריבס מתפרק, 10 עד 12 דקות. בינתיים, אוכמניות פירה במעבד מזון או בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מדוד 2 כוסות ריבס מבושל (שמור כל ריבס נוסף לשימוש אחר). להחזיר 2 כוסות של ריבס ואת אוכמניות מחית לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
4
מוסיפים מיץ לימון, מי סידן, חמאה, מקל קינמון, אניס כוכב, שעועית וניל ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
5
מוסיפים סירופ מייפל ותערובת סוכר-פקטין ומחזירים את תערובת הפירות לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. להרתיח חזק לדקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
פקטיןפקטין
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
6
הסר סיר מחום לרפרף כל קצף מפני השטח של הריבה עם כפית מתכת קרה.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
הסר ולהשליך אניס כוכב, מקל קינמון, שעועית וניל. מצקת ריבה לתוך צנצנות מעוקרים חמים ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת