קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות68
מגזין

ריגטוני טרי עם מרינרה וסטייק

ריגטוני טרי עם מרינרה וסטייק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ריגטוני טרי עם מרינרן סטייק. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 68 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 1502 קלוריות. 28 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם שום, סטייק קולב, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: רוטב מרינרה טרי, Rigatoni עם נקניק, אפונה ריקוטה טרי, ו Rigatoni עם ראגו חזיר ריקוטה טרי.

הוראות

1
מניחים את מתלה התנור בשליש העליון של התנור, ומחממים את התנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לטף את הבשר יבש עם מגבת נייר ועונה בנדיבות על כל הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
מחממים שמן צמחי במחבת קטנה מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים סטייק במחבת ומבשלים עד משחימים היטב בצד הראשון, על 2 דקות. הפוך והעבר לתנור. צלי עד הסטייק רושם 125° עד 130° על מדחום קריאה מיידית, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הסר את הסטייק ללוח חיתוך, לכסות באופן רופף עם נייר כסף, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
שלב גזר, בצל ושום בקערה של מעבד מזון ודופק עד קצוץ דק, מגרד את הצדדים לפי הצורך (כ -20 פולסים שנייה). לחלופין, קוצצים דק עם סכין או באח על פומפיה תיבת.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מחממים שמן זית ביעה צדדית מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
8
מוסיפים ירקות וקורנית. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד רך וריחני, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
9
מוסיפים את רוטב העגבניות וחץ כוס מים. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
10
מביאים לסיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ומבשלים פסטה לפי הוראות החבילה, ומפחיתים את זמן הבישול בדקה אחת (פסטה עדיין צריכה להיות קצרה מאל דנטה).
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מוסיף את הפסטה לרוטב, ושומר על הסיר עדיין על אש נמוכה, בעדינות לזרוק את הפסטה והרוטב יחד עד שרוב הרוטב נספג, החלק התחתון של המחבת הוא כמעט יבש, והפסטה מבושלת במלואה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
יוצקים את הפסטה לתוך צלחת הגשה, העליון עם פרמזן מגוררת. דק לחתוך את הסטייק, ולסדר אותו מעל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות