ריגטוני טרי עם מרינרה וסטייק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ריגטוני טרי עם מרינרן סטייק. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 68 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 1502 קלוריות. 28 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם שום, סטייק קולב, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: רוטב מרינרה טרי, Rigatoni עם נקניק, אפונה ריקוטה טרי, ו Rigatoni עם ראגו חזיר ריקוטה טרי.
הוראות
מניחים את מתלה התנור בשליש העליון של התנור, ומחממים את התנור ל 450 ° F.
לטף את הבשר יבש עם מגבת נייר ועונה בנדיבות על כל הצדדים עם מלח ופלפל.
מחממים שמן צמחי במחבת קטנה מעל חום גבוה עד לעישון.
מניחים סטייק במחבת ומבשלים עד משחימים היטב בצד הראשון, על 2 דקות. הפוך והעבר לתנור. צלי עד הסטייק רושם 125° עד 130° על מדחום קריאה מיידית, 4 עד 6 דקות.
הסר את הסטייק ללוח חיתוך, לכסות באופן רופף עם נייר כסף, ולהניח בצד.
שלב גזר, בצל ושום בקערה של מעבד מזון ודופק עד קצוץ דק, מגרד את הצדדים לפי הצורך (כ -20 פולסים שנייה). לחלופין, קוצצים דק עם סכין או באח על פומפיה תיבת.
מחממים שמן זית ביעה צדדית מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים ירקות וקורנית. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד רך וריחני, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 8 דקות.
מוסיפים את רוטב העגבניות וחץ כוס מים. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מביאים לסיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ומבשלים פסטה לפי הוראות החבילה, ומפחיתים את זמן הבישול בדקה אחת (פסטה עדיין צריכה להיות קצרה מאל דנטה).
מוסיף את הפסטה לרוטב, ושומר על הסיר עדיין על אש נמוכה, בעדינות לזרוק את הפסטה והרוטב יחד עד שרוב הרוטב נספג, החלק התחתון של המחבת הוא כמעט יבש, והפסטה מבושלת במלואה.
יוצקים את הפסטה לתוך צלחת הגשה, העליון עם פרמזן מגוררת. דק לחתוך את הסטייק, ולסדר אותו מעל.