קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות68
מגזין

ריגטוני טרי עם מרינרה וסטייק

ריגטוני טרי עם מרינרה וסטייק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ריגטוני טרי עם מרינרן סטייק. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 68 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 1502 קלוריות. 28 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם שום, סטייק קולב, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: רוטב מרינרה טרי, Rigatoni עם נקניק, אפונה ריקוטה טרי, ו Rigatoni עם ראגו חזיר ריקוטה טרי.

הוראות

1
מניחים את מתלה התנור בשליש העליון של התנור, ומחממים את התנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לטף את הבשר יבש עם מגבת נייר ועונה בנדיבות על כל הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מחממים שמן צמחי במחבת קטנה מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים סטייק במחבת ומבשלים עד משחימים היטב בצד הראשון, על 2 דקות. הפוך והעבר לתנור. צלי עד הסטייק רושם 125° עד 130° על מדחום קריאה מיידית, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר את הסטייק ללוח חיתוך, לכסות באופן רופף עם נייר כסף, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
שלב גזר, בצל ושום בקערה של מעבד מזון ודופק עד קצוץ דק, מגרד את הצדדים לפי הצורך (כ -20 פולסים שנייה). לחלופין, קוצצים דק עם סכין או באח על פומפיה תיבת.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מחממים שמן זית ביעה צדדית מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8
מוסיפים ירקות וקורנית. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד רך וריחני, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
9
מוסיפים את רוטב העגבניות וחץ כוס מים. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
10
מביאים לסיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ומבשלים פסטה לפי הוראות החבילה, ומפחיתים את זמן הבישול בדקה אחת (פסטה עדיין צריכה להיות קצרה מאל דנטה).
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
מוסיף את הפסטה לרוטב, ושומר על הסיר עדיין על אש נמוכה, בעדינות לזרוק את הפסטה והרוטב יחד עד שרוב הרוטב נספג, החלק התחתון של המחבת הוא כמעט יבש, והפסטה מבושלת במלואה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
יוצקים את הפסטה לתוך צלחת הגשה, העליון עם פרמזן מגוררת. דק לחתוך את הסטייק, ולסדר אותו מעל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס