ריגטוני עם דלעת ושרימפס
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו ריגטוני עם דלעת ושרימפס. צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 491 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 8 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם ריגטוני, פרמזן, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. הציון הזה אדיר. נסו ריגטוני עם סרטנים מתובלים, עגבניות וצ'וריסו, ריגטוני דלעת שמנת, ו ריגטוני עם רוטב דלעת חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 3 כפות שמן זית במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את דלעת החמאה, השום, 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור גרוס טרי.
קולים עד שהדלעת מזהיבה ונימוחה, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את ציר הירקות, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים עד שהדלעת רכה מאוד, עוד 5 עד 7 דקות.
מעבירים את תערובת הדלעת לבלנדר או למעבד מזון ולמחית.
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם, בערך 8 עד 10 דקות.
בינתיים מחממים את 3 כפות שמן הזית הנותרות במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-גבוהה.
מפזרים את הסרטנים עם 1 כפית המלח הנותרת ושאר 1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי.
מוסיפים את הסרטנים לתבנית ומבשלים עד שהם ורודים בלבד, כ -3 דקות.
בסיר גדול על אש נמוכה שלבו את הפסטה המבושלת, תערובת הדלעת המחית ו -3 / 4 כוס חלב. מערבבים לשלב.
מוסיפים את יתרת 1/4 כוס החלב אם צריך להרטיב את הרוטב.
מוסיפים את הסרטנים המבושלים, הבזיליקום והגבינה. מערבבים עד חם ומגישים.