קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

ריגטוני עם חצילים, פטריות וגבינת עיזים

ריגטוני עם חצילים, פטריות וגבינת עיזים
Rigatoni עם חצילים, פטריות גבינת עיזים הוא צמחוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 537 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם פטריות, פתיתי פלפל, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ריגטוני עם גבינת עיזים, נקניק וגבינת עיזים ריגטוני, ו ריגטוני עם דלעת קלויה וגבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3
מחממים שמן זית בסיר גדול על אש נמוכה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
4
בצל מטגן ושום עד רך שקוף, על 5 דקות. הגבר את החום לגובה בינוני. מערבבים פטריות, ומבשלים עד השחמה קלה, על 5 דקות. מערבבים בחציל ומבשלים 5 דקות. מערבבים את העגבניות, מרק עוף וזיתים. מתבלים בקורנית, במלח ובפלפל אדום. מביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים 30 דקות, או עד חציל מכרז. לזרוק עם פסטה וגבינה עיזים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח