ריגטוני עם מחנק חצילים ואורן אגוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ריגטוני עם חצילים ואורן אגוז קראנץ. מנה אחת מכילה 621 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-80 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך גבינת פרמזן, שמן זית, צנוברים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: ריגטוני עם מחנק חצילים ואורן אגוז, ריגטוני עם מחנק חצילים ואורן אגוז, ו אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה.
הוראות
מחממים תנור ל 218°. מרססים תבנית אפייה גדולה עם ריסוס לא מקל; מוסיפים חצילים ופלפלים.
חותכים עגבניות חצי לאורכו; להוסיף גיליון. באמצעות העיתונות שום, לסחוט 1 שן שום על ירקות.
טפטוף ירקות עם שמן; לזרוק.
מפזרים מלח ופלפל. ירקות צלויים עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות, 35 עד 45 דקות.
שלב 2/3 בזיליקום כוס, 1/2 כוס פרמזן, צנוברים, ו 1 שן שום במעבד מיני. להתמזג עד מתפורר. ציפוי העונה עם מלח.
מערבבים עגבניות עם מיץ, שמנת, 1 1/3 בזיליקום כוסות, ו 1 שן שום במעבד עד חלקה. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
לבשל פסטה בסיר של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם; לנקז. חזור לסיר. לזרוק עם ירקות, רוטב, ו 1/2 כוס פרמזן.
העברה לתבנית אפייה 13 x 9 x 2 אינץ'.
מפזרים מוצרלה וציפוי אגוז אורן.
אופים פסטה עד מחומם דרך, 25 עד 35 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות ומגישים.