קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות56
מגזין

ריגטוני עם עגבניות, צימוקים וצנוברים

ריגטוני עם עגבניות, צימוקים וצנוברים
ריגטוני עם עגבניות, צימוקים וצנוברים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 518 קלוריות. אם יש לכם עגבניות משומר, צנוברים, ריגטוני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בצימוקים זהובים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוח מתפורר עם צימוקים זהובים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. עם כפית נסו קלמרי מוקפץ עם עגבניות, בזיליקום, צימוקים וצנוברים, תרד עם צנוברים וצימוקים, ו תרד עם צנוברים וצימוקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-400 פ. מבשלים את הפסטה לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים את הפסטה ומחזירים אותה לסיר. בינתיים, מורחים את הצנוברים על תבנית אפייה מעוטרת. טוסט, משליך מדי פעם, עד הזהב, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, עד הזהב, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את העגבניות, הצימוקים, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מבשלים עד מעובה מעט, 8 עד 10 דקות. מוסיפים את הצלפים. לזרוק את הפסטה עם תערובת עגבניות וצנוברים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך