ריגטוני עם עגבניות, צימוקים וצנוברים
ריגטוני עם עגבניות, צימוקים וצנוברים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 518 קלוריות. אם יש לכם עגבניות משומר, צנוברים, ריגטוני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בצימוקים זהובים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוח מתפורר עם צימוקים זהובים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. עם כפית נסו קלמרי מוקפץ עם עגבניות, בזיליקום, צימוקים וצנוברים, תרד עם צנוברים וצימוקים, ו תרד עם צנוברים וצימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-400 פ. מבשלים את הפסטה לפי הוראות החבילה.
מסננים את הפסטה ומחזירים אותה לסיר. בינתיים, מורחים את הצנוברים על תבנית אפייה מעוטרת. טוסט, משליך מדי פעם, עד הזהב, 5 עד 6 דקות.
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, עד הזהב, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את העגבניות, הצימוקים, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מבשלים עד מעובה מעט, 8 עד 10 דקות. מוסיפים את הצלפים. לזרוק את הפסטה עם תערובת עגבניות וצנוברים לפני ההגשה.