ריגטוני עם עוף איטלקי
ריגטוני עם עוף איטלקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 580 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו חמאה, גבינת פרמזן, פתיתי פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ג'ונסונוויל מעושן נקניק איטלקי עוף וברוקולי ריגטוני, ג'ונסונוויל מעושן נקניק איטלקי עוף וברוקולי ריגטוני, ו ריגטוני עם גבינה ונקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חזה עוף בשקית פלסטיק גדולה resealable, ויוצקים את הרוטב האיטלקי. שקית חותם, ועוף במרינדה 30 דקות במקרר.
ניקוז, השלכת רוטב, וקוביות.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים ריגטוני ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה.
מסננים, מעבירים לקערה גדולה, וזורקים עם עגבניות חתוכות לקוביות.
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית.
מניחים עוף במחבת, ומתבלים עם פלפל אדום. מבשלים ומערבבים 15 דקות, או עד מיצי עוף לרוץ ברור.
מגישים מעל הפסטה. למעלה עם גבינת פרמזן, ומקשטים עם פתיתי פטרוזיליה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![קיאנטי Caposaldo]()
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.