קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

ריזוטו אלה פרימוורה

ריזוטו אלה פרימוורה
אם יש לכם אספרגוס חתיכות, מרק ירקות, כרישהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ריזוטו Alla Primavera, ריזוטו alla crema di scampi (ריזוטו עם שרימפס Puréed), ו ניוקי אלה פרימוורה.

הוראות

1
להביא מרק להתבשל בסיר בינוני. כיסוי; להתחמם על אש נמוכה. ממיסים 1 כף חמאה עם שמן בסיר גדול כבד על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מרקמרק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים בצל, כרישה ושום. Sauté עד נבול וכמעט מכרז, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
כרישהכרישה
3
מוסיפים אורז; מערבבים עד שהאורז שקוף בקצוות אבל עדיין אטום במרכז, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
4
מוסיפים יין; מבשלים עד כמעט כל הנוזל נספג, ערבוב לעתים קרובות, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
5
להוסיף מרק 1 כוס בכל פעם עד אורז הוא כמחצית מבושל, המאפשר לכל תוספת להיספג לפני הוספת הבא ערבוב לעתים קרובות, על 9 דקות. מערבבים באספרגוס, אפונה (אם שימוש טרי), ופטרוזיליה. המשך להוסיף מרק על ידי כוסולים ערבוב עד אורז הוא כמעט רך, על 6 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
פטרוזיליהפטרוזיליה
מרקמרק
אפונהאפונה
אורזאורז
6
הוסף אפונה (אם משתמשים קפוא). מבשלים עד האורז הוא רך אבל עדיין מוצק לנשוך תערובת הוא שמנת, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
אפונהאפונה
אורזאורז
7
הסר מהחום.
8
מוסיפים 3/4 כוס גבינה ו 2 כפות חמאה. מערבבים עד גבינה וחמאה להמס. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
גבינהגבינה
9
מגישים, מעבירים גבינה נוספת לצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
10
עצה בשוק
11
שווקי החקלאים מוכרים לעתים קרובות שום ירוק באביב. זה נראה דומה בצל ירוק, עם קצה שורש לבן גבעול ירוק ארוך. לפעמים בקצה השורש יש נורה קטנה כי הוא tinged עם ורוד.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
שוםשום

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.