קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

ריזוטו אספרגוס עם ביצה עלומה

ריזוטו אספרגוס עם ביצה עלומה
ריזוטו אספרגוס עם ביצה עלומה נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 382 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-910 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך יין, שום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו ריזוטו בייקון וכרישה עם ביצה עלומה, ריזוטו ירקות האביב עם ביצה עלומה, ו ריזוטו תירס (עם שרימפס עלום & אבוקדו) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את האספרגוס במים רותחים עד שהוא הופך ירוק כהה, על 1-2 דקות, להסיר אותו מהחום, לתת לו אמבט מים קרים o לעצור את תהליך הבישול ולהניח אותו בצד. (אני מחית חצי האספרגוס לתת ריזוטו בצבע ירוק נחמד.)
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
ממיסים את החמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מוסיף את הבצל ו לטגן עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את השום ואת הטחון עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
5
מוסיפים את האורז ומערבבים למעיל עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
אפונה גויה®אפונה גויה®
6
מוסיף את היין, deglaze המחבת ומערבבים תוך מבע עד שהוא נעלם.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הוסף 1/2 כוס של המניה בכל פעם ומערבבים תוך רתיחה עד שהוא נעלם. המשך עד שהאורז מבושל אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®אפונה גויה®
8
מערבבים בפרמזן רג ' יאנו וחמאה ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
9
הסר מהחום ומערבבים את הלימון ואת האספרגוס. 1
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
10
להביא סיר גדול של מים לרתיחה ולהפחית את החום בינוני. 1
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
לסובב את המים בסיר. 1
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
סדקי ביצה לתוך קערה ושפכי את הביצה מהקערה לתוך המים. חזור על הביצים הנותרות. 1
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
תן לביצים לבשל עד שהלבנים נקבעים אבל החלמונים הם לא, על 2-3 דקות ולדוג אותם החוצה. 1
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
14
לפצל את הריזוטו בין 4 צלחות העליון עם ביצים עלומות.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה