ריזוטו אפונה ובייקון
ריזוטו אפונה ובייקון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 75 קלוריות. והוא יספק כ 50 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם יין, אפונה תינוק, בייקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת לא משהו. נסו שעועית וריזוטו בייקון, ריזוטו אפונה ובייקון, ו ריזוטו בייקון וביצה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת, לבשל את הבייקון על אש מתונה עד פריך, 6 דקות.
מסננים את הבייקון על מגבות נייר; להזמין 1 כף שומן בייקון.
במעבד מזון, מחית חצי אפונה עם 1 כוס מים.
בסיר גדול, מחממים את השמן.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון עד מרכך, 5 דקות.
מוסיפים את האורז ומבשלים, ערבוב, עד האורז מצופה באופן שווה עם השמן.
מוסיפים את היין ומבשלים עד כמעט התאדה, 3 דקות.
להוסיף מלאי חם מספיק רק כדי לכסות את האורז ולבשל על חום מתון, ערבוב, עד המניה נספג.
הוסף מניה נוספת כדי לכסות את האורז. המשך בישול ערבוב, הוספת מלאי נוסף כפי שהוא נספג, עד האורז הוא אל דנטה מושעה ברוטב שמנת, 25 דקות.
מוסיפים את מחית האפונה, את האפונה שנותרה ואת הבייקון ומבשלים, ערבוב, עד חם.
הסר את הריזוטו מהחום ומערבבים בחמאה, שומן בייקון שמור, גבינה ומיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל.
מקשטים עם יורה אפונה ומגישים.