ריזוטו בטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו בטטה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 459 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם אורז arborio, אורגנו, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ריזוטו בטטה, ריזוטו בטטה, ו בשר חזיר וריזוטו בטטה.
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, 4 עד 6 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים ואת השום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 2 דקות.
מוסיף את האורז ומבשל, ערבוב, במשך 2 דקות.
מוסיף את היין ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד נספג. מידה 3 1/2 כוסות מים.
הוסף 3/4 כוס בכל פעם ומבשל, ערבוב מדי פעם ומחכה עד כל תוספת נספג לפני הוספת הבא. זה צריך לקחת 25 עד 30 דקות לכל המים להיספג. מערבבים בפרמזן ואורגנו. תחליפים: כל סקווש חורף טעים יכול לשמש במקום תפוחי אדמה מתוקים במתכון זה. נסה butternut, delicata, או סקווש האברד.