ריזוטו במיקרוגל של סאלי
המתכון ריזוטו המיקרוגל של סאלי מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 294 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, צ'ילי, עגבניות מיובשות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ריזוטו במיקרוגל של סאלי, ריזוטו במיקרוגל, ו פרימוורה ריזוטו במיקרוגל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים ועגבניות. כיסוי; בואו לעמוד 10 דקות.
שלב מרגרינה ושמן בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ'. מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות. מערבבים בצל; מיקרוגל ב 3 דקות גבוהות. מערבבים באורז; מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות. מערבבים במרק, מלח ופלפל; מיקרוגל ב 9 דקות גבוהות. מערבבים עגבניות וצ ' ילי; מיקרוגל ב 8 דקות גבוהות.
בואו לעמוד 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![קיאנטי Caposaldo]()
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.